15 مورد از افرادی که ثابت کرده اند موفقیت به سن نیست
در عصر اینترنت و تکنولوژی، مردم اعتماد به نفس و انگیزهي بیشتری برای تلاش کردن و فروش ایدههایشان یا اصطلاحاً به دل جاده زدن دارند.
به یاد داشته باشید که برای پیروز شدن در زندگی هیچگاه خیلی دیر یا خیلی زود نیست. شما می توانید در هر سنی به خواستههایتان برسید و آدم موفقی باشید و کارآفرینان جوانی که در ادامه نامشان آورده شده هست مدرکی بر اثبات این مدعی میباشند
به گزارش تالاب: خوداشتغالی پدیدهاي هست که در یک دههي جدید پیشرفت بسیار چشمگیری داشته هست.
حتی با داشتن یکسری مهارتهاي ابتدایی مانند دانستن این که چطور باید یک وبسایت طراحی کرد یا چطور می توان بهصورت آنلاین و از طریق اینترنت محصولی را بازاریابی کرد، افراد توانستهاند پولی به جیب زده و مهارتشان را به بقیه نشان بدهند و خود را حتی در سطوح جهانی معرفی کنند.
موفقیت به سن نیست
مطالعهاي که در سال ۲۰۱۵ در ایالات امریکا انجام شد نشان داد که حدود ۱۴٪ از کل جمعیت شاغل ایالات امریکا، کسب و کار خودشان را اداره میکردند و مسلماً این آمار در ایران هم با وجود استارتاپ ها و مشاغل این چنینی رو به افزایش هست.
گاهی اوقات وقتی داریم دوش میگیریم، رانندگی می کنیم یا به یک سخنرانی کسل کننده گوش می دهیم، ایدههاي جالبی به ذهنمان می رسد که کاملاً پتانسل این که تبدیل به طرحی فوق العاده برای راه اندازی کسب و کاری شوند را دارند، اما معمولاً تمایل داریم که این ایدهها را نادیده گرفته و به آن ها توجهی نکنیم!
یکی از شایعترین شکایتها و نارضایتیهاي افرادی که دیرتر در اساسي کاری شکوفا میشوند یا در سنین بالاتری به موفقیتهاي کسب و کاری میرسند این هست که پیش از این جرات و درایت کافی برای فروش ایدههایشان را نداشتهاند، از قضا برعکس همین علت هم بهانهي جوانان هست، یعنی میگویند هنوز به سن و سالی نرسیدهاند که کسب و کار خودشان را راه اندازی کنند.
اما به یاد داشته باشید که برای پیروز شدن در زندگی هیچگاه خیلی دیر یا خیلی زود نیست. شما می توانید در هر سنی به خواستههایتان برسید و آدم موفقی باشید و کارآفرینان جوانی که در ادامه نامشان آورده شده هست مدرکی بر اثبات این مدعی میباشند.
۱.Mark Zuckerberg: بنیانگذار فیسبوک
قطعاً نام مارک زاکربرگ باید در ابتدای این فهرست باشد چراکه فیسبوک، بزرگترین و نخستین دستاورد این مرد که آن را در سن ۱۹ سالگی راه اندازی کرده هست مدرک خوبی برای قرارگرفتن نام وی در صدر این فهرست هست. فقط چندسال پس از راه اندازی آن، فیسبوک به یکی از پر بهرهگیری ترین رسانههاي اجتماعی در سراسر جهان تبدیل شد.
امروزه، فیسبوک همچنان به رشد خود ادامه داده و هزاران نفر را برای کار در این آلبوم به خدمت گرفته هست. مارک زاکربرگ در حال حاضر ثروتی حدود ۶۱.۷ میلیارد دلار دارد و همچنان به پیشرفت خود بعنوان یک کارآفرین ادامه میدهد.
۲.Matthew Mullenweg: بناینگذار وردپرس
در سال ۲۰۰۵، متیو شرکت Automatic را تأسیس کرد که بعدها وردپرس در همین شرکت و پیش از این که او حتی ۲۰ ساله شود ایجاد شد. وردپرس یکی از پیشروترین سیستمهاي مدیریت محتوا در بازار هست که تبدیل به پر بهرهگیری ترین پلتفرم برای بلاگینگ نیز شده هست.
چه کسی فکرش را می کرد که یک دانشجوی ترک تحصیل کرده جهان را با ایدهي هاستینگ یک پلتفرم بلاگینگ تحت تأثیر قرار بدهد؟ ثروت خالص متیو مولنوگ امروزه حدود ۴۰ میلیون دلار هست.
۳. David Karp: بنیانگذار Tumblr
Tumblr از سال ۲۰۰۷ آغاز به فعالیت کرده هست. این وبسایت که درحال حاضر متعلق به یاهو میباشد، توسط دیوید کارپ در سن ۲۱ سالگی تأسیس شده و هم اکنون ثروت وی حدود ۲۰۰ میلیون دلار هست.
حتی بعد از تمام این سالهایي که از زمان راه اندازی این وبسایت میگذرد و روی کار آمدن رقبای قدرتمند و جدی، Tumblr هنوز هم موقعیت خود را در بین دیگر شبکههاي اجتماعی حفظ کرده هست.
۴.Varun Agarwal: نویسنده، فیلمساز و کارآفرین
Varun Agarwal متعلق به دورانی هست که در هندوستان والدین میخواستند فرزندشان حتماً پزشک یا مهندس بشود، به همین خاطر دارای مدرک مهندسی نیز هست.
با این که او از سوی خانوادهاش تحت فشار بوده تا مانند بقیه رشتهاش را دنبال کرده و شغلی مرتبط با آن پیدا کند، اما این فکر به ذهن او رسید که لوازم مدرسه بفروشد و همین ایدهاش وی را به یکی از برترین کارآفرینان هندوستان تبدیل کرد. او در سن ۲۱ سالگی بعنوان یک فیلمساز به نام A.R.Rehaman که برندهي اسکار هست همکاری انجام داد.