loading...

بهترین هدیه

Twitter پس از غیرفعال کردن حساب Twitter شما ، فقط 30 روز اطلاعات شما را ذخیره می کند و پس از یک ماه ، حساب Twitter شما به طور خودکار پاک می شود.اگر می خواهید حساب توییتر خود را بازیابی کنید ، پس از غی

آموزش حذف اکانت توییتر

نازنین بازدید : 7 چهارشنبه 15 ارديبهشت 1400 نظرات (0)

Twitter پس از غیرفعال کردن حساب Twitter شما ، فقط 30 روز اطلاعات شما را ذخیره می کند و پس از یک ماه ، حساب Twitter شما به طور خودکار پاک می شود.
اگر می خواهید حساب توییتر خود را بازیابی کنید ، پس از غیرفعال کردن توییتر فقط 30 روز فرصت دارید تا با ورود مجدد به توییتر آن را بازیابی کنید.
حتی حذف یک حساب توییتر نیز می تواند اطلاعات حساب را در نتایج موتور جستجو نشان دهد.

اگر می خواهید حساب Twitter خود را تغییر دهید تا نام کاربری یا URL Twitter خود را تغییر دهید ، بهتر است این کار را از طریق تنظیمات حساب خود انجام دهید. برای این کار نیازی به حذف حساب توییتر خود ندارید.

اگر می خواهید از نام کاربری و آدرس ایمیل Twitter خود در یک حساب Twitter دیگر استفاده کنید ، مطمئن شوید که قبل از حذف حساب Twitter خود آنها را تغییر دهید.

لطفاً توجه داشته باشید که تا 30 روز نمی توانید از نام کاربری و ایمیل خود در حساب دیگری استفاده کنید زیرا حساب هنوز حذف نشده است و فقط غیرفعال شده است.

اگر می خواهید داده ها را از حساب Twitter خود بارگیری کنید ، باید قبل از فعال کردن حساب خود ، داده ها را از Twitter درخواست و بارگیری کنید. پیوند بارگیری داده های Twitter برای حساب های غیرفعال شده از طریق ایمیل ارسال نمی شود.

پس از خواندن و پذیرفتن تمام شرایط بالا ، روی دکمه Deactivate کلیک کنید. در این حالت ، توییتر پنجره ای را نشان می دهد که در آن شما باید رمز حساب را وارد کنید و در آخر بر روی دکمه Deactivate حساب کلیک کنید تا درخواست شما نهایی شود.

دیلیت اکانت توئیتر

پس از کلیک بر روی این دکمه ، حساب Twitter غیرفعال شده و از توییتر خارج می شوید. اکنون ، تا زمانی که وارد سیستم نشوید ، حساب شما غیرفعال می شود و حداکثر 30 روز فرصت دارید تا با استفاده از نام کاربری و گذرواژه خود دوباره وارد حساب Twitter خود شوید.

آموزش حذف اکانت توییتر

پس از طی مراحل فوق ، اگر می خواهید حساب توییتر خود را به طور کامل حذف کنید ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که حساب را همانطور که هست بگذارید و پس از 30 روز از لحظه غیرفعال کردن ، آن را کاملاً پاک کنید.

در صورت پاک شدن حساب ، تمام اطلاعات آن از بین می رود و نمی توانید آن را بازیابی کنید. بنابراین ، توجه داشته باشید که اگر نمی خواهید حساب خود را به طور کامل حذف کنید ، حتماً قبل از پایان 30 روز وارد حساب خود شوید.

نحوه حذف اکانت توییتر در گوشی

امکان غیرفعال سازی و حذف توییتر با استفاده از تلفن فقط از طریق مرورگر در دسترس است و نمی توانید با استفاده از برنامه آن را غیرفعال کنید.

برای این کار باید با استفاده از مرورگر تلفن خود وارد سایت توییتر شوید. سپس با استفاده از نام کاربری و گذرواژه خود وارد حساب خود شوید. سپس ، مانند تصویر زیر ، گزینه Home را کلیک کنید

پاکردن دائمی توییتر

حال منو توییتر مشابه تصویر زیر باز خواهد شد که در آن باید روی گزینه Setting and privacy کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات هدایت شوی

حذف دائمی اکانت توئیتر

حال در مرحله بعد روی گزینه Account کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات اکانت توییتر هدایت شوید.

آموزش حذف اکانت توییتر

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 127
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 37
  • بازدید ماه : 356
  • بازدید سال : 1,363
  • بازدید کلی : 2,599